Post category

explore

welcome to my

home on the web

Here you will find my latest work, all my prices and packages and also a piece of me in my photos.

Fine-art

engagement

Portrait

Wedding

Boudoir

Trash the Dress

For English scroll down!

I januari hade jag möjlighet att åka till Skottland för att fota en mamma som önskade bilder tillsammans med sin tonårsdotter. Hon hittade mig via instagram och uppskattade min bildstil! vi skrev om olika möjligheter och snabbt var jag på väg.

Fredagen gick till att reka, platser och solsken. Vädret var kallet med runt 6 minusgrader och väder apparna lovade sol på lördagen. Jag hade en dröm om att fånga dem bland annat vid vattnet i soluppgång. Allt pga ljuset.. Vänner vi har i Skottland skrattade åt oss “Vi ser aldrig soluppgången i Skottland, det kommer ni inte att få”. Men envis som jag är så letade jag upp en plats vid havet och vi planerade in att vara på plats strax efter 8:00 på lördagsmorgonen.

Sagt och gjort, vi möttes upp vid ett ställe nära vatten och nog fick vi soluppgången allt!! Magiskt, det var magiskt.

Efter solen gått upp tog vi oss in till The Royal Mile där de gamla husen sträcker sig högt upp. Eftersom solen var tvungen att ta sig mellan husen och in i gränder passade vi på att äta en rejäl frukost. Därefter började vi uppe i kyrkan högt uppe på gatan och tog oss sakta men säkert neråt. Efter denna förmiddag avslutades ett lyckat fotouppdrag med både tårar och en känsla av att vi kommer ses igen.

Januari, Edinburgh i snö och sol