Post category

explore

welcome to my

home on the web

Here you will find my latest work, all my prices and packages and also a piece of me in my photos.

Fine-art

engagement

Portrait

Wedding

Boudoir

Trash the Dress

Årets första bröllop! På fantastiska Carlhällsgård på Långholmen i Stockholm ligger denna lilla oas, en herrgård med anor från 1837 som ligger mitt i stadskärnan. Den 28 april var det dags för Jimmy och Susanna att säga ja till varandra. Två veckor innan hade jag rekat som jag alltid gör, och då fanns det inga knoppar på buskarna eller blommor på marken. Men solen hade gjort sitt, dagen till ära fanns det både knoppar, blommor och grönska, och solen sken.

Detta var mitt mellanpaket så ordningen blev First Look, porträtt, vigsel, brudskål, mingel och en del av middagen. En underbar dag och jag är så tacksam för att ha varit del av Er bröllopsdag. Ett stort och varmt Tack och Lycka Till!

I helgen kommer ni kunna ta del av fler foton från detta bröllop!

My wedding season has started! At Carlhälls gård located at Långholmen in Stocholm lays this little oasis, a mansion from 1837 located in the city centre. The 28th of April was the day when Jimmy & Susanna tied the knot. I had been there two weeks ago to recog, like I always do, but then there was no buds on the trees at all, and no flowers on the ground. But the sunshine had worked it´s magic, and on their big day there was both! And the sun was shining.

The package was my middle one so the schedule of the day was First look, portraits, ceremony, bridal toast, mingle and a part of the dinner. It was a gorgeous day, and I feel very humble and happy to have been a part of your wedding day. A huge and warm Thank you, and good luck!

Look for more photos in my portfolio this weekend!

    

Susanna & Jimmy!