Post category

explore

welcome to my

home on the web

Here you will find my latest work, all my prices and packages and also a piece of me in my photos.

Fine-art

engagement

Portrait

Wedding

Boudoir

Trash the Dress

Vad är det som gör ett bra bröllopsfoto..? Ja en sak är säker, det skiljer nog från person till person. Men som start på det nya året tänker jag dela med mig av vilka favoriter jag har och varför. Så låt mig börja:

//What makes a wedding photography excellent? One thing is certain, it differs from one person to another. I am starting this new year with sharing my favorite ones and why. So let me begin:

Jag älskar denna på Susanna & Jimmy. Direkt efter vigseln, när de nygifta tas emot av familj och vänner. Magiskt. Så underbart. Den känslan.// I love this one with Susanna & Jimmy. Just after the ceremony, when the newly weds are greeted by family and friends. Magic. Just wonderful. That feeling.

Åh så magiskt var ögonblicket när Lina & Bertil fick mysa med hästarna i hagen vi passerade under deras porträttfotografering. Vid nästa hage berättade Lina hur hon i yngre år drömt om att få jobba med hästar. Det här kortet blev så meningsfullt och extra speciellt när jag senare visste att det betydde något för bruden. //It became a magical moment when Lina & Bertil got a chance to say hi to the horses during their portrait session. By the next horse paddock Lina told me that when she was younger she dreamt of working professionally with horses. This photograph became so special later when I realised that it meant something to the bride.

Stadshusbröllop kan verkligen vara underbart vackra. Som här när Lisa och Max blickar in i deras gemensamma framtid som gifta. Det är SÅ romantiskt och vackert! //Cityhall weddings can really be gorgeously beautiful. Like when Lisa & Max is gazing into their mutual future as a married couple. It is utterly romantic and stunning!

När Nicklas får se sin blivande maka rann det nog tårar även för fåglarna ovanför. Så intimt, så vackert och så fullt av känslor. En bröllopsfotografs dröm! //When Nicklas gets to see his bride, I´m sure even the birds above were crying. So intimate, so beautiful and full of emotion. A wedding photographer´s dream!

Förväntan, strax innan brudparet ska säga ja till varandra. All planering och allt slit som man vet att brudparet gått igenom inför denna dag, och dagen bara blir så där perfekt. Den fantastiska inramningen av underbar himmel och moln och ett päronträd, alla detaljer som gästernas bänkar som brudgummen Rickard snickrat ihop själv och alla gäster samlade. Då skapas magi. // Anticipation, the moment just before the wedding couple is about to say I do to each other. When you know of all the planning and hard work the couple has been through for this day, and the day becomes perfect. The perfect frame of the sky, clouds and pear-tree, all the detail as the benches that the groom made himself, and all the gathered guests.

 När brudparet väljer att smita ifrån middagen för att fånga det magiska kvällsljuset, lite egentid som nygifta mitt i allt firande. Alltså det finns inget bättre…//When the wedding couple decides to elope from dinner to catch the magical evening light, some alone time as newly weds in the middle of the celebrations. I have to say, nothing can beat that…

Den röda tråden i inlägget är ju fler känslor och något som betyder något, desto bättre foto. Med det sagt, ju mer jag vet om er desto lättare blir det att skapa bröllopsbilder som fångar just er och er kärlekshistoria.// The common denominator in this post is that the more of emotion the better and something that actually means something to you, to make a little extra. With that said, the more I know about you the easier it becomes to create wedding photos that catches you and your love story.

These are a few of my favorite wedding photos of 2018.

But I´m certain I could find at least 30 more… 🙂

The best wedding photography of 2018, by me.