Post category

explore

welcome to my

home on the web

Here you will find my latest work, all my prices and packages and also a piece of me in my photos.

Fine-art

engagement

Portrait

Wedding

Boudoir

Trash the Dress

Det tål att sägas igen. Dagen är Er, Ni är de som ska minnas denna fantastiska dag på det sätt ni vill. Ett sätt att befästa er stil är genom att ha ett tema för bröllopet. Allt ifrån vintage, fantasy, Harry Potter, 20-tal, modernt eller cirkustema? Eller ett färgtema är också ett sätt att få en enhetlighet vilket också gör att bilderna blir extra vackra.

It can be said again. The Day is yours, You are the one to remember this magnificent day the way you want it. One way to strengthen your style is by a wedding-theme. Why not inspired by vintage, fantasy, Harry Potter, the roaring 20s, modern or a circus themed wedding? or a color theme is also a way to get uniformity.

Pictures from our vintage travel themed wedding 2017.

En gammal koffert där vi köpt hem gamla vykort med motiv på NY, där gästerna fick skriva de bästa råden till de nygifta. / An old trunk where we had added old vintage postcards of NY, where the guests got to write their best advice for the newly weds!

Programmet var gjort av en vintage karta över världen. 🙂 /The program was made of a vintage worldmap.

Besticken låg i små foldrar tillsammans med gamla noter av svenska folkvisor som en del av temat vintage travel. En resa i musikens värld. / The cutlery was folded together with notes of swedish folksongs as a part of the theme vintage travel. Travel by the world of music.

Berlocken symboliserade en resa till en annan värld där pappa är nu. Och blommorna var inom färgtemat med ljus ljus rosa/gammelrosa /The charm symbolises the travel to another world, where my father is now. And the flowers was a part of the color theme with light pink/vintage pink.

Mina handskrivna löften var packeterade i dusty blue papper med gammeldags grov spets. Tärnorna hade klänningar i samma färg, uppsydda av SensibleM. /My handwritten vows was wrapped in dusty blue paper with some vintage lace around. the bridesmaids wore dresses in the same blue color, by SensibleM.

Foton av: Hélena Strandell Parmér.

Tema/Theme