Post category

explore

welcome to my

home on the web

Here you will find my latest work, all my prices and packages and also a piece of me in my photos.

Fine-art

engagement

Portrait

Wedding

Boudoir

Trash the Dress

Så många månader av det svenska vädret är vinter och / eller åtminstone annorlunda från solsken och blå himmel.

Så jag tänkte att jag skulle inspirera er alla med lite dimmig / molnig och mystisk bröllopsinspiration. Detta var ett stilskott i Bauer-landet, och de av er som inte vet varför och vad Bauer gjorde, snälla google de mystiska berättelserna av mannen i småland. Jag har förmånen att tillbringa tid i hjärtat av hans konsthem. Så jag tänkte att jag skulle göra ett stylat skott, och jag var glad att dimman kom för att göra allt så mycket mer spännande!

 

Plats: Grosseriet

Klänning av: Sensiblem

Blommor: Melody Flowers

Modell: Amelia

 

Bunn i vintermist

dimmig inspiration vid vattnet i Bunn, Gränna

dimmig porträtt

Vid vattnet

Bunn och Bauer inspirerade stil mystisk shoot.

Efter regnet i skogen

Skönhet i kylan

Vid ladan

 

På väg till sin framtid

ett ögonblick för sig själv i arenan, Grosseriet

 

Winter wedding in the countryside, Bunn