5 vackra sätt att involvera din familj i er elopement-dag!

Inspiration, Okategoriserad

Låt oss vara helt ärliga, det är inte alla som vill ha ett stort traditionellt bröllop! Och det måste också vara OK. Men det finns sätt att involvera din familj i din elopement utan att ge upp dig själv.

Här kommer 5 sätt att involvera din familj i er elopement-dag!

  1. Låt dina familjemedlemmar skriva meddelanden till er eller spela in ett videomeddelande som ni läser/ser på er dag. Dett är ett vackert sätt att involvera dem och låta dem vara en del av er dag utan att faktiskt vara där.
involvera er familj, Vadstena par skickar ett virtuellt tack till en vän
Ett par skickar ett virtuellt hej och tack efter att ha sett ett videomeddelande som vänner skickade till dem under deras elopemrnt dag!

2. Ordna en ”Off you go”-fest nära inpå den dag då ni ska gifta er. Detta är perfekt om ni ska ha ett destination elopement. Er familj och era vänner får önska er lycka till precis när ni åker och de kommer att vara glada över att ha tillbringat den tiden med er.

3. Involvera er familj och era vänner i planeringen av er dag. Ta dem med dig när du provar klänningar och när ni väljer leverantörer. Låt dem hjälpa till så är jag säker på att de kommer att förstå hur viktigt detta är för er!

involvera er familj och ett par som går hand i hand i den snöiga skogen
Underbart, och när ni gör NI så blir resultatet mer NI.

4. Inkludera meningsfulla och personliga detaljer. Jag har sett brudar bära halsband från sin far, ringar från mormor, slöjor från familjen, bukettpinnar med ett foto av en speciell person och för att vara ärlig, möjligheterna är oändliga. Se bara till att ni berättar allt för fotografen så att hen är förberedd och vet vad som är extra viktigt för er.

5. Varför inte ha en helgupplevelse. På så sätt kan ni ta med familj och vänner till både fredag och lördag och göra saker som ni älskar, grilla, shoppa, vandra, paddla kajak, samtala sent på kvällen osv, och sedan göra ER grej på söndagen, med era egna valda aktiviteter och ceremoni.

Läs också: Ett fantastiskt, hisnande bergsvattenfall i Vemdalen, Sverige

involvera er familj, vackert och oförglömligt elopement bröllop i Njupeskär elopement bröllop i Särna, Dalarna
Håller händer kysser på toppen av en kulle och slöjan blåser i vinden

Vill du ha fler anledningar att genomföra ett elopement? Ladda ner min freebie här

Tack för att du läste! Om du gillar inlägget får du gärna dela med dig och skriva i kommentarerna nedan!

XoX Evelyn

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST